19.03

Тимчасові зміни в роботі автосервісних центрів Корпорації УкрАВТО

Шановні друзі, клієнти та партнери!


Корпорація УкрАВТО як і завжди, піклується про шановних клієнтів та відвідувачів. Але сумлінне виконання законів і розпоряджень, та збереження найвищих стандартів клієнтського сервісу вимагає введення тимчасових обмежень.


Як і раніше, на території автосервісних підприємств Корпорації УкрАВТО, Ви можете, за необхідності, отримати послуги з регламентного, гарантійного та постгарантійного обслуговування, та отримати послуги страхування та скористатись послугами банківського відділення, за наявнсті такого на території автосервсіного центру. Весь персонал дилерських центрів надає послуги з дотриманням усіх заходів убезпечення.  В свою чергу, ми настійно Вам рекомендуємо дотримуватись елементарних правил та заходів індивідуального захисту при відвідуванні зазначених місць.

Попередні замовлення та нові замовлення, що надійшли засобами дистанційного зв’язку, виконуються із застосуванням адресної* доставки замовлень після попередньої їх оплати на умовах стандартного договору купівлі-продажу автомобіля, з виконанням вимог забезпечення персоналу засобами індивідуального захисту.

Ми готові відповісти на всі питання за телефоном гарячої лінії.

 
*Під адресною доставкою слід розумити доставку на адресу, окремо узгоджену сторонами Договору купівлі-продажу автомобіля з урахуванням місця проведення сервісно-технічної підготовки автомобіля до продажу.